Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

«До фракції ВО «Свобода» звернулася Правозахисна група «Закон та імператив» з приводу порушення Регламенту під час засідання Львівської обласної ради.

Як йдеться у зверненні, 5 червня 2018 року  під час сесії у період з 16 год. 02 хв. до 16 год. 08 хв. пряма трансляція засідання обласної ради була перервана. Саме в цей час було проголосовано два питання порядку денного: «Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Львівської обласної ради» та «Про надання в користування мисливських угідь у Львівській області приватному підприємству «Мисливський клуб «Ловець».

Як зауважують громадські активісти, зазначені вище питання містять у собі високий корупційний ризик, адже стосуються призначення на посади керівників комунальних закладів, а також погодження у користування мисливських угідь.

Зважаючи на вищевикладене, прошу перевірити факти, наведені у зверненні, та вжити заходів щодо усунення порушення законності при трансляції засідань Львівської обласної ради», – йдеться у зверненні.  

 

ІА "Вголос": НОВИНИ