Про повідомив заступник головного лікаря з медичної частини Борипільської центральної районної лікарні Євгеній Черенок, - передає Укрінформ.

«Доктор, а також молодша медична сестра були сьогодні вранці звільнені. Спочатку вони заперечували, що вживали алкоголь, але завдяки тому, що поліція робила відповідний тест, вони обидва звільнені без права відновлення на роботі», - сказав Черенок.

За його словами, вночі йому повідомили з лікарні, що є підозра, що черговий лікар-травматолог перебуває в нетверезому стані. Тому адміністрація лікарні вирішила викликати поліцію та відсторонити від виконання обов'язків цього лікаря. На заміну йому був викликаний інший фахівець відділення травматології.

Черенок також зауважив, що звільнений лікар і раніше мав проблеми з алкоголем, і навіть за рахунок лікарні проходив примусове лікування. Втім, почав зловживати алкоголем на першому чергуванні після лікування.

Також Черенок повідомив, що звільнений лікар не мав відношення до лікування дівчинки, яка постраждала в ДТП на Бориспільскій трасі. Нею одразу зайнялася бригада хірургічного відділення. Втім, на жаль отримані дитиною травми не були сумісні з життям, і після операції під ранок дівчинка померла.

В свою чергу, спікер Нацполіції у Київській області Микола Жукович в коментарі Укрінформу повідомив, що на нетверезого медика поліція склала адмінпротокол.

Як писав «Вголос», внаслідок лобового зіткнення двох авто під Києвом загинуло сім осіб. В автомобілі «ВАЗ» загинули четверо дорослих і одна неповнолітня дитина. Водій транспортного засобу Opel залишився живий, пасажирка авто та дівчинка загинули.

В автомобілі «Жигулі» їхали особи ромської національності. Це авто порушило правила дорожнього руху, пішло на обгін фури і виїхало на зустрічну смугу.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ