Як повідомляв «Вголос», 1 травня на дитячому майданчику «Лис Микита» у центрі Львова, який оновили і встановили тут нові фігури для маленьких дітей, з вежі впав 5-річний хлопчик і зламав стегно.

Дитину оперативно прооперували. На сайті мерії Львова поінформували, що сьогодні, 3-го травня, лікарі обіцяють виписати дитину з лікарні. Стан 5-річного хлопчика, який травмувався на дитячому майданчику в парку Франка, стабільний.

Медики невідкладно прооперували дитину і виписують хлопця додому. Хлопчика госпіталізували з переломом стегна. Як зазначають медики, травми нижніх кінцівок часто трапляються у дітей такого віку.

«Такі травми – це типові травми для дітей такого віку. Особливо зараз, коли потепліло, до лікарні часто госпіталізують дітей саме з такими травмами нижніх кінцівок: діти бавляться, ганяють на велосипедах чи самокатах, і, буває, травмуються. Ми надаємо їм всю необхідну медичну допомогу», – розповів на сайті мерії генеральний директор лікарні святого Миколая Першого медичного об’єднання Львова Іван Міськів.

ІА "Вголос": НОВИНИ