На чемпіонаті Європи зі шахів, який проходить у Варшаві наші спорстменки забезпечили собі перше місце достроково, завдяки перемозі над вірменками з рахунком 3:1 ще за тур до кінця змагань. Блискуче зіграла Марія Музичук, студентка третього курсу Львівського державного університету фізичної культури, яка перемогла Ліліт Галоян. Стрий, Львів, вся Україна пишається нею.

Тріумф наших королев шахової дошки яскраво ілюструє величезні можливості України, як держави. Прикро, що у нашому парламенті немає такої злагодженої і результативної роботи на позитивний імідж України. Даруйте за порівняння, та невдалий хід конем у стінах Верховної ради України може надовго відкласти альянс з Євросоюзом.
Хочу привітати нашу збірну з шахів, їхніх тренерів і батьків тай зрештою, усіх нас, з вагомою перемогою дівчат в інтелектуальному та елітному виді спорту.

Силою волі та неабиякою витримкою наділені ці тендітні й красиві українки. Бажаю усім нам, щоб вони ще не раз продемонстрували світові, що Україна – інтелектуальна нація з неабияким потенціалом. Нових перемог і хай Вам щастить у всьому!

З повагою, народний депутат України Олег Канівець

ІА "Вголос": НОВИНИ