Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Зловмисники, перебуваючи на парковці одного з торговельно-розважальних центрів, силоміць заштовхали неповнолітнього одесита до автомобіля та поїхали геть. У машині викрадачі заздалегідь заготовленими предметами катування завдали юнакові тілесних ушкоджень, відібрали його мобільні телефони, гроші та золоті вироби.

Після цього злочинці сховали викраденого хлопця у квартирі, де зв’язали його та заклеїли рот скетчем. Далі викрадачі зателефонували батьку підлітка з вимогою грошей за звільнення сина. При цьому вони погрожували вбити хлопця.

Чоловік зібрав необхідну суму та передав її зловмисникам, які після цього відпустили його сина. Вже після звільнення юнака потерпілі наважились звернутись до поліції.

Поліцейські швидко знайшли та затримали злочинців, які мали при собі вичерпні речові докази причетності до викрадення. Розпочато одразу три кримінальних провадження - за ч. 2 ст. 187 (розбій), ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ