Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області,  у ніч з 13 на 14 липня близько 3 години до поліції надійшло повідомлення від 37-річного громадянина Німеччини, котрий повідомив про те, що троє невідомих молодих хлопців побили його та пограбували. 

Правоохоронці встановили, що іноземець разом зі знайомою стояли біля місцевого нічного клубу, коли до них підійшли троє невідомих молодиків. Останні спровокували конфлікт, в ході якого один із зловмисників відштовхнув товаришку потерпілого, а його самого побили. Після цього невідомі вихопили з плеча сумку (за словами потерпілого, з 930 євро, мобільним телефоном, ключами від автомобіля, паспортом) та втекли.

Згодом неподалік від місця скоєння злочину, поліцейські затримали двох нападників. Ними виявились 14-ти та 17-річного віку жителі Богородчанського району Івано-Франківської області.

Дії порушників було кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років

Старшого із нападників слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та після оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення оберуть міру запобіжного заходу. Щодо молодшого вирішується питання про оголошення підозри. Третього зловмисника поліція поки що розшукує.

ІА "Вголос": НОВИНИ