Чиновниця з так званого «міністерства інформації »ДНР" Наталія Першина хотіла втекти з окупованих територій до Львова та спершу погодилась співпрацювати з українськими спецслужбами.

Про це повідомляє Оbozrevatel.

Зазначається, сепаратистка звернулась до української влади та пояснила, що хоче переїхати жити у Львів. Відомо, що вона навіть погодилась співпрацювати з української владою та надала документи, що підтверджують її роботу на окупантів.

"Вона великий, типу, начальник – в її прямому підпорядкуванні знаходилося безпосереднє керівництво 9 каналів "ДНР", – йдеться у повідомленні. Сепаратистка в 2016 році вона запропонувала себе в якості інформатора з метою покинути окупований Донецьк.

Відзначається, що для підтвердження серйозності своїх намірів Першина видала структуру пропагандистського "міністерства" та інші внутрішні дані. В обмін вона, нібито, попросила допомогти з переїздом: новий паспорт, видалення даних із сайту "Миротворець" і гроші.

Проте згодом сепаратистка з невстановлених відмовилась від співпраці, відтак, у мережі опублікували скандальні документи.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ