Про це пише Олексій Чорний на сайті «Ні корупції», передають Наші гроші.

Геннадій Труханов і його донька Катерина Труханова є єдиними акціонерми офшору «Fernway impex corp.», що зареєстрований на острові Тортола Віргінської групи островів. Крім спільного з батьком офшору, Катерина є єдиним акціонером офшору «Gradior Corporate Management S.A.»

Під час реєстрації цих офшорів Катерина Труханова вказувала не українську, а російську адресу реєстрації: Москва, Ломоносовський проспект18/550.  За цією самою адресою в базі даних «Райських паперів» відома ще одна людина – Тетяна Колтунова. Останню минулого року офіційний сайт Одеської міськради називав дружиною Труханова, але в декларації одеського мера за 2016 рік  Колтунова відсутня. Не має її і в деклараціях про доходи за інші роки.

Тетяна Колтунова є власником офшору «Squadra Azzura Corporation». Ця компанія є акціонером ще шести офшорів: «Pavimentum Infastructure Groups Inc.», «Peninsula Property Holdings S. A.», «Maximus Media Holdings S. A.», «Veritas Logistics Company Ltd», «Domus Enterprise Development S.A.» та «Comanche Holding Group Ltd». У трьох із них Тетяна Колтунова та Катерина Труханова є бенефіциарними власниками.

Як відомо, мер Одеси Геннадій Труханов вважає, що поширення інформації про наявність у нього російського паспорта – це провокація. 

ІА "Вголос": НОВИНИ