Три українські тенісистки – Катерина Бондаренко, Марта Костюк і Еліна Світоліна вийшли до третього кола Australian Open, інформує glavcom.ua.

Четверта «ракетка» України Катерина Бондаренко обіграла 15-ту «сіяну» росіянку Анастасію Павлюченкову в матчі другого кола Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу в Мельбурні (загальний призовий фонд - $43 млн).
Бондаренко в середу перемогла суперницю з рахунком 6:2, 6:3. Зустріч тривала 1 годину 16 хвилин.

У третьому колі Australian Open Бондаренко зустрінеться з переможницею протистояння між бельгійкою Кірстен Фліпкенс і 19-м номером «посіву» Магдаленою Рибариковою зі Словаччини.

У першому колі Павлюченкова здобула вольову перемогу над українкою Катериною Козловою (3:6, 6:4, 6:3).

Бондаренко також виступить в парному розряді першого в сезоні турніру серії Великого шлема, де зіграє в тандемі з Александрою Крунич. Українсько-сербському дуету дісталися в суперники Аріна Родіонова (Австралія) і Наталія Віхлянцева (Росія).

Українська тенісистка Марта Костюк здобула другу перемогу на Відкритому чемпіонаті Австралії в Мельбурні.

Дебютантка основної сітки Australian Open 15-річна Костюк у середу завдала поразки австралійці Олівії Роговській - 6:3, 7:5.

Поєдинок тривав 1 годину 29 хвилин.

Наступною суперницею наймолодшої учасниці першого в сезоні турніру серії Великого шлема стане українка Еліна Світоліна, яка успішно подолала другий раунд Відкритого чемпіонату Австралії-2018.

Свій виступ на першому в сезоні турнірі серії Великого шлема українка продовжила на головному корті Australian Open - Rod Laver Arena - вольовою перемогою над 59-ю «ракеткою» світу чешкою Катериною Синяковою, яку в ніч на середу Еліна переграла за 2 години 17 хвилин з рахунком 4:6, 6:2, 6:1.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ