Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України, повідомили її організатори.

Організатори виставки: Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської Торгово-Промислової Палати, Управління освіти Львівської міської ради та Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. Запрошуємо до участі вищі навчальні заклади всіх  рівнів акредитації!

Реєстрація триває до 13 березня включно. Для українських ВНЗ ІІІ-IV рівнів акредитації оголошується КОНКУРС. ВНЗ, які братимуть участь в Конкурсі, мають заповнити заявку встановленого зразка. За деталями звертайтесь ​[email protected].

Учасники виставки матимуть змогу:

-          розмістити інформацію на виставковому стенді;

-          провести презентацію;

-          розмістити інформацію в електронному каталозі виставки

Місце проведення: Львівський палац мистецтв, м. Львів, вул. Коперника, 17.

Виставка працюватиме: 11.00-17.00 год. (п’ятниця), 10.00-17.00 год. (субота)

Цьогоріч у програмі Виставки заплановано презентації навчальних закладів, програми обміну студентів та учнів, проведення майстер-класів з вивчення іноземних мов та інші заходи.

Додаткова інформація на сайті: http://educenter.com.ua/ua/

Довідка: Міжнародний освітній центр створений з метою інформування українських абітурієнтів про навчальні можливості за кордоном, розширення доступу до здобутків сучасної світової освіти. Ми прагнемо, щоб українська молодь отримала міжнародний освітній досвід, який успішно буде використаний для розбудови України.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ