Про це повідомив «Дождь».

Проект реконструкції санаторію був узгоджений в договорі так званого міністерства економічного розвитку Криму з ТОВ Радуга, який був укладений у листопаді 2015 року. ТОВ Радуга, згідно з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЕГРЮЛ) Росії, очолює мати Олега Царьова Ніна. Одним із засновників компанії є сам одіозний політик, - йому належить 1%. Другий засновник - компанія Сельбілляр - 99% якої належить дружині Олега Царьова Ларисі.

Крім самого санаторію, у власність Царьова передано також земельну ділянку розміром 2 га.

В інтерв'ю виданню Олег Царьов підтвердив цю інформацію і додав, що можливо сам займеться цим проектом.

За документами до угоди, з травня 2016 року по грудень 2024 року інвестор реконструкції зобов'язується виплатити Росії податки на суму 254 млн рублів.

Сам проект по реконструкції і розвитку розрахований на 7 років, при цьому інвестор планує витратити на реалізацію 220 млн рублів. Згідно з проектом планується побудова нового чотириповерхового корпусу і заміна комунікацій.

Санаторій, розташований недалеко від Ялти, займає площу в 7 га, з них 5,9 займає величезний парк.

Нагадаємо, колишній нардеп від Партії регіонів Олег Царьов, в 2014 році став лідером руху Південно-Схід, що ставило метою відокремлення від України з подальшим приєднанням до території Російської Федерації, був оголошений у міждержавний розшук. Пізніше Генпрокуратура України почала процедуру заочного засудження Царьова за обвинуваченням у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території і державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України дій, направлених на публічні заклики до насильницької зміни, повалення конституційного ладу з використанням засобів масової інформації, вчинені особою, яка є представником влади, що призвело до тяжких наслідків.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ