За рахунок українців на сьогодні представники влади, анонсуючи всенародне опитування, будуть підтягувати свій рейтинг, а це підлість.

Про це у спеціальному випуску наймасштабнішого ток-шоу Західної України «Говорить Великий Львів» 13 жовтня розповів заступник голови Верховної Ради України (2012-2014 рр.), ветеран російсько-української війни та кандидат у мери Львова Руслан Кошулинський.

Зазначимо, Володимир Зеленський анонсував проведення у день виборів 25 жовтня всенародного опитування. В Офісі президента додали, що “25 жовтня ми дізнаємося про те, що насправді думає народ, а також поставимо ті запитання, які ніхто й ніколи не хотів ставити напряму своїм співгромадянам у нашій країні”.

«Тему виступу Президента Зеленського можна назвали одним словом - підлість. Адже за рахунок українців, які оплачують зі своєї кишені виборчий процес, одна політична сила хоче отримати політичні дивіденди, - зазначив Кошулинський.

За словами політика, ця технологія не нова. Її застосовують задля того, аби побільше виборців прийшли проголосувати на дільниці.

»За рахунок українців вони будуть підтягувати свій рейтинг, а це підлість. І це ще раз демонструє: Зеленський не став Президентом України, він залишився Президентом своєї політичної сили", - резюмував Кошулинський.

Як писав «Вголос»:

Володимир Зеленський анонсував проведення у день виборів 25 жовтня всенародного опитування.

ІА "Вголос": НОВИНИ