Про це донька Ноздровської Анастасія розповіла в ефірі «Обозревателя».

«Тілесних ушкоджень як таких не було, не було синців, ні задухи, ні зґвалтування. Були тільки колото-різані рани. Це така лють була, ненависть. Як людина може нанести собі стільки поранень? Згідно з експертизою, спочатку була перерізана сонна артерія. Людина не може собі різати вени і наносити поранення після того, як перерізав сонну артерію. Не може ламати телефон, викидати і т.д.», – зазначила дівчина.

Разом з тим, Анастасія поділилася своєю версією вчинення злочину:

«У мене є версія, що це Россошанський. Звичайно, вони не зробили це власноруч. Вони намовили своїх друзів, або замовне це було вбивство».

Також донька повідомила, що її бабуся досі не знає про страшну смерть своєї доньки Ірини:

«У першу чергу, моїй бабусі потрібна психологічна підтримка. Вона до цих пір не знає. Дідусь знає, але не всі подробиці. Я в сім'ї єдина, хто в курсі всіх цих нюансів. Бабусі ми говоримо, що пошуки тривають, що знайшли не її, що всі намагаються допомогти. Але їй доведеться сказати, і я не знаю, як це зробити».

Нагадаємо, 1 січня під Києвом знайшли тіло зниклої правозахисниці Ірини Ноздровської. 38-річну жительку с. Демидів Вишгородського району, яка зникла 3 дні тому, виявили мертвою в місцевій річці.

На тілі правозахисниці Ірини Ноздровської було кілька ножових поранень.

Згодом правоохоронці оприлюднили ймовірні версії убивства.

 

«Вголос»

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ