Про це з сесійної зали ЛМР повідомляє кореспондент «Вголосу»

Активісти наголосили, що у районі Знесіння є багато промислових підприємств, які шкодять здоров’ю людей.

 «Представники Мелехова, Лисинич Сорок-Львівських, Кривчинць та мікрорайону Знесіння об’єднали свої зусилля, щоб не допустити побудови сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій,13. Громада проти цього будівництва. Оскільки ця частина міста є перенасичена промисловими підприємствами. Сміттєпереробний комплекс поставить хрест на нашому районі. Не можна будувати завод там, де немає полігону. Адже залишки від сортування сміття залишатимуться на Пластовій. Це екологічна катастрофа. Ми висловлюємо вимогу не будувати цього комплексу», - сказав Тарас Бень

Мешканець району Знесіння Михайло Куртяк заявив, що сміттєпереробні заводи потрібно будувати за межами населених пунктів.

«Вимагаємо скасувати ухвалу ЛМР та рішення виконкому, які стосується будівництва цього комплексу. Вимагаємо провести нараду з головою Львівської ОДА, обласної ради та міського голови Львова щодо виділення ділянки для побудови сміттєпереробного заводу. У мене 9 онуків, я не хочу, щоб їх травили. Жодна комерційна цінність не варта людського життя. А побудова цього заводу схожа на аферу», - сказав Михайло Куртяк.  

Як писав «Вголос», сьогодні, 19 квітня, до Львівської міської ради із пікетом прийшли кілька сотень львів'ян та жителів області.

ІА "Вголос": НОВИНИ