Таку думку він висловив на зустрічі з ветеранами підприємства «Азовсталь» в межах робочої поїздки у м. Маріуполь, відповідаючи на запитання громадян про те, чому Парасюк і досі є народним депутатом, повідомляє Укрінформ. 

«Це великий сором, коли людна, уповноважена від держави, дозволяє собі таку поведінку. Я хочу сказати, що тут і слабкість, в тому числі правоохоронної системи», – сказав Гройсман.

Він зазначив, що зняти депутатську недоторканність з Парасюка може Верховна Рада, але якби такі питання вирішував уряд та Прем'єр-міністр, то їх б вже давно вирішили.

Нагадаємо, що Парасюк неодноразово був причетний до скандалів. У вересні 2015 року він побив співробітника Служби безпеки України, який перебував при виконанні службових обов'язків, Василя Пісного. У березні 2016 року під час проведення акції на підтримку Надії Савченко депутат зірвав прапор Росії з будівлі Генерального консульства у Львові.

Згодом в офісі українського телеканалу Парасюк зчепився з Олександром Вілкулом, бо йому не сподобалися слова Вілкула про війну на Донбасі і події Революції Гідності.

Після цього між Парасюком і журналістом Андрієм Дзіндзя виник конфлікт в Бахмуті на Донеччині. Депутат намагався виламати двері в номер журналіста і погрожував йому. Також він спровокував напад на поліцейських на блокпосту Слов'янська. У нападі брали участь 40-45 осіб, в результаті інциденту постраждали 7 правоохоронців. Був у нього і конфлікт із керівником УДО Валерієм Гелетеєм.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ