За відповідне рішення проголосували 33 депутати Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«Припинити Львівському міському комунальному підприємству «Львівводоканал» право постійного користування земельною ділянкою площею 65,9543 га (у тому числі площею 0,4201 га у межах червоних ліній) на вул. Пластовій, 13, зареєстроване в управлінні державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради (відомості з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна від 12.02.2018, реєстраційний номер об'єкта нерухомого майна 1487239046101, номер запису про інше речове право 24867194). Затвердити Львівському міському комунальному підприємству «Львівводоканал» технічну документацію із землеустрою щодо поділу  та об’єднання земельної ділянки площею 65,9543 га (у тому числі площею 0,4201 га у межах червоних ліній) на вул. Пластовій, 13», – йдеться в ухвалі.

Андрій Садовий, коментуючи те, що вчора під час громадських слухань місцеві мешканці висловились проти будівництва заводу, заявив, що «це все політика, а завод екологічний».

«Пан Ноздря все фахово розтлумачив на громадських слуханнях. Люди, які мали певні зауваги і казали, що ніколи не погодяться на побудову такого заводу, після поїздки у Польщу сказали, що вони самі сприятимуть будівництву цього заводу. Я спілкувався з попередніми мерами. Ніхто в області нам цієї земельної ділянки не дасть. Бо це політика. Людям розказують страшні історії. Сьогоднішня ухвала не стосується заводу. Це тільки земельне питання», – сказав Садовий.

Садовий при цьому пригрозив, що «сміттєвий завод у Львові буде» та запропонував депутатам приєднуватись «до команди переможців».

Як писав «Вголос», проти будівництва сміттєвого заводу на вулиці Пластовій, 13, що у Львові, 18 липня під час громадських слухань проголосувало 325 жителів Личаківського та Шевченківського районів.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ