Про це Віктор Янукович заявив під час своєї прес-конференції у Москві.

«Закон про реінтеграцію Донбасу – це закон продовження війни. Влада вкотре розписалася в повній недоговороздатності. Немає бажання йти мирним шляхом. Думку жителів Донбасу повністю ігнорують», – заявив Янукович.

Він переконаний, що цей закон «повністю виключає виконання мінських угод».

Також Віктор Янукович заявив про утиск своїх прав в Україні.

Як писав «Вголос», Закон «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях» 23 лютого було опубліковано у парламентському виданні «Голос України». На наступний день він набув чинності.

Зазначимо, що 18 січня 2018 року Верховна Рада ухвалила закон «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях», яким Росія визнається країною-агресором, що здійснює тимчасову окупацію частини території України.

Після голосуваня в українському парламенті, голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок у коментарі зазначив, що цим законом про реінтеграцію Донбасу Рада визнала вимоги агресора і капітулювала по Криму.

ІА "Вголос": НОВИНИ