У Києві під будівлею Кабінету Міністрів України сьгодні, 19 вересня, власники автівок на єврономерах влаштували чергову акцію протесту. Сотні авто припаркувалися на проїжджій частині, у результаті чого на дорогах столиці утворилася тягучка.

Про це повідомляє «Інформатор».

Серед основних вимог - ухвалення законопроектів щодо поліпшення розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією, виділення коштів на ремонт доріг в Україні. Також мітингарі протестують проти законопроекту, який значно обмежує права водіїв.

Зокрема, як пише "112 Україна" майже зупинено рух по вул. Михайла Грушевського, вул. Хрещатик, вул. Михайлівській, Петрівській алеї.

Також ускладнено рух у районі Бессарабського ринку, вул. Басейній та бул. Тараса Шевченка.

Щоденні ранкові затори також паралізували рух у районі ст. м "Дарниця", ст. м "Лівобережна", вул. Братиславській, пр. Генерала Ватутіна, ст. м "Шулявська", пр. Перемоги, пр. Академіка Палладіна.

Зазначається, орієнтовно акція протесту триватиме до 16-19 години.

Напередодні глава парламентського комітету з питань податкової політики Ніна Южаніна анонсувала, що законопроекти про нові правила ввезення до України автомобілів "на єврономерах", імовірно, будуть ухвалені вже у жовтні.

ІА "Вголос": НОВИНИ