У середу, 25 жовтня 2017 року, за участю керівництва Львівської обласної державної адміністрації та відділення НОК України у Львівській області відбудеться урочиста церемонія вшанування найкращих спортсменів Львівщини за підсумками липня, серпня та вересня 2017 року. Святкове дійство відбудеться у дзеркальній залі Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Початок нагородження о 12:00 год. Про це повідомляють організатори.

Нагороди та цінні подарунки отримають спортсмени та їхні тренери:

- найкращий спортсмен Львівщини за підсумками липня 2017року – каратист Станіслав Горуна – переможець Х Всесвітніх Ігор (Вроцлав), тренер Антон Нікулін;

- найкращий спортсмен Львівщини за підсумками серпня 2017року - борчиня Юлія Ткач – срібний призер чемпіонату світу (Париж), тренер Олексій Ткач;

- найкращий спортсмен Львівщини за підсумками липня 2017року – триатлоністка Софія Прийма - переможниця юніорського етапу Кубку Європи (Тулча), тренери Сергій Прийма, Юрій Сорохан.

Окремими нагородами голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського відзначать також веслярку Анастасію Горлову (перемога на чемпіонаті Європи у болгарському Пловдиві у парі з Марією Кічасовою на дистанції 200 метрів), кульовика Павла Коростильова (мультимедаліст чемпіонату Європи з кульової стрільби), а також військового АТО Романа Панченка, який виборов «золото» на ІІІ Іграх Нескорених-2017 (Invictus Games) в Торонто.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ