Як відомо, терористи поцілили у карету швидкої протитанковою керованою ракетою - загинув солдат родом із Запоріжжя та медик Наталія. У неї залишилася донька. Жінка родом з Покровського району Дніпропетровської області.  

«Ціною власного життя вона врятувала трьох чоловіків на Світлодарській дузі і загинула від снаряду російських окупантів. Жінка, що загинула в бойових умовах, в бою! Отака вона - Українська національно-визвольна війна, де нарівні з чоловіками воюють справжні амазонки», - написав на своїй сторінці у Facebook волонтер Назар Приходько.

 

Боєць ЗСУ Яна Червоная, натомість, порадила рівнятися на героїчних жінок, які не бояться обстрілів і всіма силами допомагають українським військовим на Донбасі.

«Ця гарна блондинка - санітар-інструктор Наталя, яка загинула вчора від снаряду окупантів, виконуючи свій лікарський обов'язок. Запам'ятайте її такою... Бо тут щe багато жінок: мeдиків, тeлeфоністок, просто бійців...Вони нe бояться бути тут… А ви?  Дякую самим сміливим і гарним дівчатам нашого бату», - написала вона. 

 

Як повідомлялося раніше, загострення бойових дій відбувається по всій лінії фронту, в тому числі на Світлодарській дузі. Внаслідок обстрілу терористів загинули медик та військовий. Ще один силовик отримав важке поранення. 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ