[media=96556,96557,96558,96559] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Загалом у фестивалі буде представлено 16 видів спорту: паркур, велотріал, ворк-аут та багато іншого. Організатори очікують приїзду більше ніж тисячі учасників. Кожен переможець отримає грошову винагороду і пам’ятні кубки.

«Ми розвиваємо ті види спорту, які є неофіційними в Україні, а також дозволяють молодим людям займатися спортом, не користуючись тренажерними залами або дорогими відвідуваннями тих чи інших секцій», – розповідає Іван Попович, організатор фестивалю.

Зони фестивалю розробили так, щоб відвідувачі встигли подивитися на змагання на всіх майданчиках. «Біля пам’ятника Шевченкові найсильніші люди планети судитимуть найсильніших людей України. А також буде можливість спробувати себе в тих вправах, які виконуватимуть богатирі», – каже Іван Попович.

«Будуть класичні вправи зі стронґмену в поєднанні із силовим екстримом під керівництвом Василя Вірастюка. Справжні професіонали з усієї України приїдуть до Львова, щоб показати, на що здатні українці», додає співорганізатор фестивалю Юрій Огоновський.

Також у рамках «Yarych Street Fest» відбудеться парний чемпіонат України зі стронґмену, в якому візьмуть участь богатирі зі Львова, Києва, Івано-Франківська, Запоріжжя та Дніпропетровська. Судитимуть ці змагання найсильніші люди планети: Василь Вірастюк, Володимир Рекша та Сергій Конюшок. Ще на гостей фестивалю чекатимуть змагання з кросфіту, street workout шоу від фіналістів проекту «Україна має талант», більше ніж 15 видів спорту для всієї сім’ї та смачні подарунки від партнера цього заходу, компанії «Yarych».

Основою фестивалю є турнір Української стрітбольної ліги 3х3 – очікують більш ніж 100 стрітбольних команд, частина з яких приїде з-за кордону. Саме тому на площі перед Оперним театром буде встановлено 8 спортивних майданчиків.

Фестиваль стартуватиме в неділю, 5 липня, о 10:00 і триватиме весь день. 

ІА "Вголос": НОВИНИ