Про це під час прес-конференції повідомила директор центру Лариса Середяк, передає кореспондент «Вголосу».

Вхід на пробне зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься за паспортом, запрошенням, яке можна роздрукувати з особистого кабінету учасника ЗНО, та квитанції про оплату. Якщо вступник загубив платіжну квитанцію, то може звернутися в пункт складання ЗНО, де після додаткової перевірки його допустять до пробних тестів.

«2 квітня відбудеться пробне незалежне оцінювання з української мови. Пункти проведення організують у всіх містах Львівщини, крім Трускавця та Моршина. Пробне ЗНО максимально відтворюватиме реальне тестування, тому потрібно бути максимально уважним до вимог, зокрема не запізнюватися, бо тоді учасника пробного тестування можуть не допустити до процесу», – зазначила Лариса Середяк.

Після завершення пробного ЗНО учасники отримають правильні відповіді на тести. Львівський центр якості освіти перевірить результати пробного тестування та виставить учасникам бали.

Як писав «Вголос», 2 квітня відбудеться пробне тестування з української мови та літератури, а 9 квітня – з усіх інших предметів: іноземні мови, математика, історія України, географія, біологія, хімія, фізика, російська мова. 

ІА "Вголос": НОВИНИ