Про це у коментарі кореспонденту «Вголосу» розповіли у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

Відтак, 4-6 серпня любителів пофестивалити запрошують у с. Урич Сколівського району на фестиваль української середньовічної культури «Ту Стань! -2017». У  програмі - лицарські поєдинки, стрільби з луків та арбалетів, театральні та літературні заходи, вуличні музики, вогняне та лазерне дійство, ремісничі майстер-класи та середньовічний ярмарок.

Також упродовж 2-6 серпня 2017 року у с. Явора відбудуться Шості Всесвітні Бойківські Фестини – фестиваль, на який з’їжджаються представники усіх народностей світу. На святі представлять локацію з автентичною бойківською кухнею, організують туристичні походи, концерти, турніри з шашок та шахів, міжнародні конференції, конкурси, спортивні змагання, вистави, змагання силачів, творчі зустрічі та багато іншого.

А 6 серпня у с. Підлисся Золочівського району відбудеться духовно-мистецьке свято «Світло Маркіяна». У програмі – окрім виступів народних колективів також розробили туристичні маршрути у с. Підлисся до музею-садиби М.Шашкевича та у с. Гавареччина (виробництво  кераміки, музей-криївка  вояків УПА).

ІА "Вголос": НОВИНИ