Про це кореспонденту «Вголосу» повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

«Майданчики мають облаштувати у всіх районах області: по одному з синтетичним покриттям і по два з тренажерним обладнанням», - зазначила вона.  

Як додав керівник Львівського центру «Спорт для всіх» Вадим Климович, цьогоріч на території Львівщини мають облаштувати 24 майданчики зі штучним покриттям площею 42 Х 22 м, 65 – із тренажерним обладнанням і на 3-х, у яких термін експлуатації понад 10 років, замінять штучне покриття.

«Вже облаштували майданчики зі штучним покриттям у с. Волиця Мостиського району та м. Судова Вишня, у с. Пчани Жидачівського району та с. Суходоли Бродівського району, - розповів Вадим Климович. - На завершальному етапі облаштування основ перебувають об’єкти у Сокалі та смт Жвирка Сокальського району та с. Добряни Стрийського району».

За його словами, станом на сьогодні в області завершується перший етап з облаштування основ для спорудження майданчиків зі штучним покриттям.

ІА "Вголос": НОВИНИ