Про це йшлося сьогодні під час прес-конференції, інформує власкор «Вголосу».

«Багато хто питає що такого особливого готує фестиваль. Ми однозначної відповіді на сьогодні не маємо, бо все буде особливим. Цього року ми цю маленьку локацію як ніколи раніше «напхаєм»о різними змістовними речами. Як і завжди це буде дитяче містечко, яке виросло з нами. Цікавою буде фуд- зона, яку цьогоріч облаштують спільно з організаторами «Lutsk food fest», буде цікава ы насичена гутіркова програма», - зазначила член оргкомітету фестивалю «Бандерштат» Марина Хромих.

За словами голови оргкомітету фестивалю, нардепа Ігоря Гузя, гутіркова сцена сподобається не лише молоді, а й людям середнього віку.

«Гутіркова сцена буде найцікавішою за всі роки. Ми запросили голову ВР Андрія Парубія, буде Надія Савченко, Давід Сакварелідзе. До речі, ми запросили й Михаїла Саакашвілі, але не знаю, він ще думає, чи матиме можливість чи ні. Я запрошую не тільки молодь, але й людей середнього, старшого віку. Ви не пожалкуєте», - закликав він.

Окрім того, на гутірковій сцені лекції читатимуть лідер полку «Азов» Андрій Білецький, керівник Меджлісу Рефат Чубаров, волонтер та музикант Тарас Тополя.

«Буквально днями у нас додалися ще дві цікавих локації. Одна з них стосуватиметься проблем урбаністики. Туди ми запросимо кількох цікавих людей, які займатимуться саме питаннями розвитку міст і там можне буде за чашкою кави поспілкуватися з людьми, які є фахівцями у цій сфері. Також є ще одна локація, яка буде присвячена воркшопам, де ми обговорюватимемо різні питання актуальні для суспільства. Перше з них – пропаганда. Власне ця локація буде організована активістами Молодіжного центру», - додала Марина Хромих.

ІА "Вголос": НОВИНИ