Про це на власній сторінці у «Facebook» написав заступник голови ЦВК Андрій Магера.

За його словами, ЦВК було утворено як постійно чинний орган 1997 року, і за 18 років своєї роботи вона ніколи не реєструвала політичних партій.

«Сьогодні вперше дізнався, що ЦВК реєструє ... партії. А тепер серйозно. Вмисно напишу великими літерами навіть для «особливо талановитих». За 18 років свого існування ЦВК ніколи не реєструвала політичних партій, громадських спілок шанувальників пива або свідків Єгови», – підкреслив Андрій Магера.

Слова заступника голови ЦВК підтверджує і положення ЦВК, у якому вказано, що «перелік політичних партій, якими ухвалено рішення про участь їх місцевих організацій у місцевих виборах», тобто перелік партій, реєструє Міністерство юстиції.

 

Сьогодні вперше дізнався, що ЦВК реєструє ... партії :).А тепер серйозно. Вмисно напишу великими літерами навіть для "о...

Posted by Андрій Магера on 10 вересня 2015 р.

Нагадаємо, учора з'явилась інформація, що на сайті ЦВК у списку партій, «якими ухвалено рішення про участь їх місцевих організацій у місцевих виборах», під номером 138 зареєстровано партію «Ми Маємо Мету» Пушиліна Дениса Володимировича.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ