Центральна виборча комісія на засіданні у понеділок, 25 березня, заявила про завершення реєстрації офіційних спостерігачів на виборах президента 2019.

Про це повідомляє прес-служба комісії.

На понеділковому засіданні Центрвиборчком зареєстрував останніх 324 офіційних спостерігачі. Це представники від Українського Конгресового комітету Америки, від Бюро демократичних інститутів та прав людини Організації з безпеки та співпраці в Європі.

А також зареєстровані спостерігачі від Швейцарії, Франції, Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO).

Крім того, на виборах в Україні 31 березня будуть спостерігачі від Європейського парламенту, Норвегії, міжнародної організації Silba – Ініціатива за Діалог і Демократію, Словаччини, Національного демократичного інституту міжнародних відносин США, Міжнародного республіканського інституту, європейської платформи за демократичні вибори, Комітету За відкриту демократію.

«Всього зареєстровано 2 тис. 344 офіційних спостерігачів від 19 міжнародних організацій та 17 іноземних держав», – зазначили в ЦВК.

Нагадаємо, ЦВК відмовила Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ у реєстрації 24 громадян РФ міжнародними спостерігачами на виборах Президента України, які відбудуться 31 березня.

ІА "Вголос": НОВИНИ