Центральна виборча комісія зареєструвала ще дві політичні партії для участі у парламентських виборах. Таке рішення члени ЦВК прийняли на засіданні у п’ятницю.

Зокрема, повторно розглянувши документи ЦВК зареєструвала 47 кандидатів у народні депутати включених до виборчого списку політичної партії «Українська Національна Асамблея». Водночас, ЦВК відмовила в реєстрації 33 кандидатам у народні депутати. Включених до списку політичної партії «Українська Національна Асамблея» у зв’язку з не належним оформленням документів.

Крім того, повторно розглянувши документи ЦВК зареєструвала 44 кандидатів у народні депутати включених до виборчого списку Української партії честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю. Водночас, ЦВК відмовила одному кандидату від цієї партії у реєстрації у зв’язку з неналежним оформленням документів.

ЦВК повторно не зареєструвала «Всеукраїнську Політичну партію - Екологія та Соціальний захист», залишивши подану партією заяву без розгляду.

Крім того, на засіданні у п’ятницю ЦВК скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати Павла Чучки, включеного до виборчого списку блоку «Наша Україна» (№ 358) у зв’язку з поданою ним заявою про відмову балотуватися у народні депутати України.

ЦВК також скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати Григорія Новицького, включеного до виборчого списку виборчого блоку «Євген Марчук- Єдність» (№96) у зв’язку з поданою ним заявою про відмову балотуватися кандидатом у народні депутати.

ProUa

ІА "Вголос": НОВИНИ