Про це пише Life.

Циганське весілля в іспанському ресторані у Вівер відзначили з широким розмахом: для 200 гостей виступав відомий румунський співак, якого доставляли приватним літаком.

Сукня нареченої було розшита кристалами Swarovski. Гостей пригощали дорогою рибою і відбивними з ягняти, а серед алкоголю були вино і віскі.

Перед святом цигани підписали контракт на проведення торжества і внесли заставу 1,5 тисячі євро.

Коли офіціанти принесли рахунок, гості відповіли, що батько нареченого, у якого гроші, занадто багато випив. Тому гроші вони віддадуть на наступний день. Однак ні завтра, ні пізніше ніхто не прийшов. Коли співробітники ресторану стали дзвонити по залишених номерах, ніхто не відповідав.

Пізніше вдалося знайти дружину брата нареченого. Вона повідомила, що її чоловік потрапив в аварію, а потім, що він поїхав за грошима в Румунію.

Власники ресторану звернулися в поліцію. З'ясувалося, що сім'я давно проживала у Вівер у місцевій румунської громаді, але інформації про джерела доходу родини або зареєстроване місце проживання немає.

Виявити молодят або близьких родичів правоохоронці поки не можуть. Не виключається, що вся сім'я вирушила до Румунії. Там їх оголосили в розшук.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ