Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Відповідно до розпорядження, голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення мають утворити аналогічні оперативні Штаби із забезпечення належних умов проїзду на автошляхах та вулицях населених пунктів у межах підпорядкованих адміністративних територій та організувати своєчасну розчистку місцевих автодоріг, вулиць та тротуарів населених пунктів від снігу. Службу автомобільних доріг у Львівській області, ДП «Львівський облавтодор» дорожні експлуатаційні дільниці та райавтодори переведено на посилений режим роботи. За необхідності робота по розчистці автодоріг державного і місцевого значення від снігу проводитиметься в цілодобовому режимі.

Крім цього, ГУ МНС України у Львівській області, головам РДА доручено підготувати пункти обігріву особового складу та бути готовими до їх розгортання у місцях виникнення заторів на автодорогах області.

Очолює штаб – перший заступник голови Львівської ОДА Мирон Янків. 30 грудня під його головуванням відбулось засідання Штабу, де було розглянуто оперативну ситуації на дорогах Львівщини.

ІА "Вголос": НОВИНИ