Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що з українського законодавтва слід «викорінити» термін «гендер» і повернутися до терміну «чоловіча і жіноча стать» та розвивати «повноцінну сім'ю»щоб вберегти Україну від руйнування та морального занепаду.

Про це чиновник заявив на засіданні IV Всеукраїнського Форуму Сім'ї.

«Як можна зберегти нашу країну, наш народ від руйнування, деморалізації, аморального розпаду? Для цього є тільки один історичний досвід – будувати країну на вічних євангельських цінностях. Тільки цей шлях єдино можливий для величі і процвітання», - сказав Турчинов.

Він пояснив, що основу цього фундаменту мають складати віра, відповідальність та сім'я.

«Сім’я – це благословенне єднання чоловіка і жінки для продовження життя і існування людства. Ця позиція чітко прописана в Конституції нашої країни. Тому намагання підмінити в українському законодавстві, нормативно-правових актах дві споконвічно людські статі сотнею вигаданих гендерів протирічить нашій Конституції, християнській моралі і є наступом на традиційні для нашої країни цінності», - сказав Турчинов та додав, що майбутнє країни зажеть від міцної, здорової сім'ї, яка здатна створити дітей.

На його думку, сьогодні «прикриваючись захистом прав людини, суспільству нав’язують ідеологічний антихристиянський штамп».

Також він наголосив, що пріоритетом державної політики має бути розвиток і захист інституту сім'ї.

Додамо, що Турчинов заявив, що його автомобіль не вибухав.

 

 

 

 

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ