Про це Турчинов написав у своєму акаунті у «Фейсбук».

«Мене дивує, коли ті, хто називають себе правозахисниками, безапеляційно виступають проти свободи слова, проти права на власну позицію та думку, яка відмінна від їх упереджень.

Ставлення моєї дружини Ганни Турчинової до сімейних цінностей та захисту від моральної деформації шкільної програми – прояв її християнської, громадянської та професійної позиції. Ця позиція повністю відповідає Закону Божому та Конституції України.

Намагання захисників ЛГБТ спільноти навішувати на мою дружину ярлики та вимоги звільнити її з роботи є свідченням їх заангажованості, агресивності та правової обмеженості. Люблю та підтримую свою дружину», – заявив Турчинов.

 

Як уже писав «Вголос», кілька «правозахисних» організацій звернулися до ректора київського педагогічного університету імені Драгоманова із вимогою звільнити із цього закладу Ганну Турчинову.

Причиною стало те, що кандидат педагогічних наук, декан факультету природничо-географічної освіти та екології Ганна Турчинова назвала зауваження міністерських «експертів» щодо шкільних підручників «гомодиктатурою» і «мракобєсієм».

Пізніше у Міністерстві освіти і науки України назвали заяви Ганни Турчинової «ненауковими», заявивши, що, вочевидь, «її місце на кухні, а не у виші».

На цю тему читайте також:

«В Миколки два тата і сурогатна мама. Скільки членів родини піде на гей-парад?» 13 тестів для антидискримінаційної комісії МОН

«Шобло україноненависників взялося підривати національні основи держави»

До чого призведе пропаганда ЛГБТ в Україні?

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ