Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов під час свого виступу на ХІ Безпековому форумі у Києві.

«За дорученням президента наступного тижня відбудеться Рада національної безпеки і оборони, де будуть продовжені санкції, які існують сьогодні, проти Російської Федерації, і продубльовані санкції, ухвалені Сполученими Штатами та іншіми, європейськими, країни», — заявив Турчинов, - передає Громадське.

Як писав «Вголос», Порошенко пообіцяв, що найближчими днями на засідання РНБО буде винесено проект рішень щодо введення санкцій проти російських олігархів. За його словами, нові українські санкції стосуватимуться тих олігархів, які працюють в окупованому Росією Криму та постачають зброю російській армії.

Нагадаємо, що через нові санкції США щодо російських бізнесменів і компаній, втрати мільярдерів Росії сягнули понад $15 млрд за 9 квітня.

Нагадаємо, 6 квітня управління з контролю за іноземними активами Державного казначейства Сполучених Штатів Америки, провівши консультації з Державним департаментом, визначило сім російських олігархів і 12 компаній, якими вони володіють, та ще 17 російських вищих посадових осіб для введення обмежувальних заходів у вигляді санкцій.

ІА "Вголос": НОВИНИ