Команди, які нещодавно бились у кваліфікації за право виходу на ЧС-2018, підходять до цього спарингу в різному настрої. Команда Андрія Шевченка попри провал у Словаччині виграла свою групу в Лізі націй. Натомість підопічні Мірчі Луческу вилетіли у третій дивізіон турніру, поступившись Росії і Швеції.

Відзначимо, що наразі не зрозуміло, чи збірна повертається до 2-х центральних захисників (у такому разі Миколенко зіграє зліва), чи знову експериментуватиме з 3-ма (Миколенко в центрі, Зінченко на його фланзі). Шевченко наважився на кілька сміливих змін у стартовому складі. Так, голкіпер «Леганеса» Андрій Лунін зіграє лише 3-й матч за національну команду (у двох попередніх пропускав по голу).

Віталій Миколенко дебютує у головній збірній, а Микола Шапаренко вперше виходить в основі. Цікаво також, що у нападі Андрія Борячука міняє номінальний півзахисник Віктор Коваленко (Яремчук не зміг відновитись). Євген Макаренко вперше за кілька років виходить у матчі за збірну України, міняючи Степаненка в опорній зоні.

Україна: Лунін – Караваєв, Матвієнко, Пластун, Миколенко – Макаренко, Зінченко – Циганков, Шапаренко, Коноплянка (к) – Коваленко

Запасні: Бойко, Болбат, Борячук, Сваток, Маліновський, П’ятов, Швед, Буяльський

 

ІА "Вголос": НОВИНИ