Про це повідомляє ТСН за даними Reuters.

«Ми знищимо терористичний коридор поступово, як ми це зробили в операціях Джарабул і Ель-баб, починаючи із заходу. Операція Афрін почала де-факто цей процес», - сказав Реджеп Ердоган.

Турецька армія здійснила перші артилерійські обстріли курдського регіону. Це сталося після того, як курди обстріляли позиції турків у середині країни. 

За словами президента Туреччини, курди у Афріні несуть потенційну небезпеку для його країни, тому війська вживатимуть заходів для знищення бойовиків у сирійському регіоні. 

У США вже назвали дії Туреччини дестабілізуючими і закликали зосередити основну увагу на боротьбі з терористами «Ісламської держави».

Нагадаємо, Парламент Туреччини 18 січня ратифікував рішення уряду про продовження надзвичайного стану в країні ще на три місяці. Надзвичайний стан було введено в Туреччині 20 липня 2016 року після невдалої спроби державного перевороту.

Як повідомляв «Вголос», сьогодні у Туреччині в провінції Ексішехір туристичний автобус наїхав на дерева, що лежали на узбіччі шосе, унаслідок чого 11 людей загинули та 46 поранено.

ІА "Вголос": НОВИНИ