Про це компанія повідомила в Facebook.

«Завершився перший етап виходу із кризової ситуації. Другим етапом стане реалізація польотної програми у цьому сезоні і повернення коштів за тури, що не відбулися», – йдеться у повідомленні.

У компанії повідомили, що усі п'ять запланованих рейсів для повернення туристів вилетіли з Тунісу до України. Для усунення проблеми, що виникла, та організації зворотних вильотів було залучено близько 20 автобусів, до 5 додаткових ночей продовжено проживання туристам у готелях Тунісу у високий сезон, усі гіди сторони, що приймала, мобілізувалися і працювали у складних та стресових умовах.

Нагадаємо, сьогодні із Тунісу вилетіли два останні літаки з українськими туристами, які не змогли вчасно потрапити на батьківщину через скасування рейсів авіакомпанією «Bravo Airways».

Від ранку 28 червня близько 300 туристів з України не могли вилетіти з Тунісу. Авіакомпанія Bravo Airways і турфірма Oasis Travel звинувачували один одного у невиконанні зобов'язань, що призвело до затримок з вильотами. 

Раніше «Вголос» писав, 22 червня через відсутність літака на авіарейс з Києва до Тунісу близько 70 туристів не змогли вилетіти з квитками аівакомпанії Bravo.

Водночас, українських туристів, що застрягли в Тунісі, поселили в місцевому готелі. 

2 липня, із Тунісу вилетів один із п'яти літаків, які упродовж 2-3 липня мають перевезти українських туристів додому.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ