Про це під час брифінгу у середу, 13 грудня, розповіла начальник управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації Наталія Табака, передає кореспондент «Вголосу».

«Мандрівники завдяки проекту зможуть дізнатися, яку локацію варто відвідати, що там оглянути, які страви скуштувати, які традиційні сувеніри купити, а також познайомитися із видатними особистостями місцевості і загалом підібрати для подорожі найоптимальніший маршрут», – зазначила вона.

За словами Наталії Табаки, перед кожними вихідними туристам пропонуватимуть новий напрямок Львівщиною. «Цих вихідних активні мандрівники зможуть відвідати напередодні свята Миколая саме Миколаївський район, – додала вона. Наступний маршрут запланувати «прокласти» у гори. Зокрема, можна буде отримати поради, де краще покататися на лижах, з якими народними промислами ознайомитися та які бойківські та інші страви скуштувати».

Ознайомитись із інформацією про локацію, яку варто відвідати на вихідні, можна на сайті Львівської ОДА. Згодом – і на окремій сторінці у Фейсбуці, де можна буде також ділитися враженнями та фото від поїздки. Після завершення проекту побачить світ і окремий путівник для любителів мандрувати. 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ