Компанія Twitter опублікувала календар оновлень соціальної мережі, які спрямовані на підвищення безпеки, зокрема, будуть введені обмеження на публікацію контенту зі сценами насильства. Про це йдеться в повідомленні в блозі компанії, – пише РБК Україна.

Повідомляється, що 27 жовтня вступить в силу заборона на розміщення «неузгодженого зображення оголеного тіла». Також під це правило потрапляють фото і відео, які були зроблені, коли людина не знала про те, що його знімають. Twitter буде тимчасово блокувати джерела таких фото і відео.

При цьому вводиться правило, за яким власник акаунта в соцмережі, який був заблокований за образу, може подати апеляцію на це рішення. Згідно з інформацією в блозі, з 1 листопада Twitter обіцяє аргументувати тим, чиї акаунти були заблоковані, чому було прийнято таке рішення.

Із 3 листопада Twitter стане повідомляти користувачів про те, що їх сторінка була закрита через порушення вищевказаних правил. Крім того, з цього ж дня вступлять в силу нові правила, за якими буде заборонено використовувати Twitter групам, які пропагують насильство, зокрема буде заборонено публікувати зображення і символи, які асоціюються з ненавистю.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ