У маршрутці на Вишневе поліцейський, який після служби їхав додому, зробив зауваження водієві, який упродовж маршруту кілька разів порушив правила дорожнього руху.

Як повідомляє «Київ оперативний», спочатку поліцейський зробив зауваження та спитав державний номерний знак як пасажир, не озвучуючи свою професію, однак водій ніяк не реагував. Тоді чоловік показав посвідчення поліцейського і попросив ще раз назвати номерні знаки автобуса. Після цього водій маршрутки почав нецензурно висловлюватися у бік правоохоронця та казати, що «він ніхто».

Маршрутник навіть відмовився зупинятися там, де було потрібно поліцейському. Натомість він відвіз його на кінцеву, де разом з іншими водієм маршрутки відлупцював правоохоронця.

«Одразу прибіг «дружок» і вже удвох вони почали бити Ігоря. Через кілька секунд «помічник» почав задувати копа сльозоточивим газом. Коли вони перестали бити, то одразу почали телефонувати «рішалам», при цьому погрожуючи: «ти вже не працюєш», «ти знаєш, чий це маршрут?», «цей маршрут тримають такі люди, що тобі і не снилося», – йдеться у повідомленні.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ