Привітання працівникам ЗМІ він написав на своїй сторінці у «Facebook».

«Сьогодні свято творчих людей, які своєю щоденною працею формують громадську думку, створюють інтелектуальний простір для українців.

Від Вашої професійності, Вашої мужності говорити і відстоювати правду нині багато в чому залежить доля та майбутнє України, особливо в час інформаційної та реальної російсько-української війни. Медіа спільнота – це ще один фронт боротьби із московською пропагандою, це поширення правди поміж українців», – написав Тягнибок.

«Переконаний, що четверта влада в Україні має впершу чергу бути неупередженою, чесною, єдиною в боротьбі з внутрішнім та зовнішнім ворогом та спільно з нашими воїнами східного фронту здобувати перемогу!

Бажаю Вам гострого пера, натхнення, творчих успіхів та сил для пошуку істини, безстрашних викриттів і успіху на цікавому, але часом ризикованому журналістському терені», – написав лідер ВО «Свобода».

«Зі святом вас! Добра, миру, радості Вам і Вашим родинам на СВОій БОгом ДАній землі! Слава Україні!», – наголосив Тягнибок.

 

Шановні журналісти!Вітаю Вас з професійним святом – Днем журналіста! Сьогодні свято творчих людей, які своєю щоденною ...

Posted by Олег Тягнибок on 6 Июнь 2015 г.

ІА "Вголос": НОВИНИ