Про це передає кореспондент «Вголосу».

За словами Тягнибока, Україна досі торгує з Московією, зокрема, закупаючи там товарів на $4,6 млрд.

«Для вас альтернативи нема в Українській Державі, бо ви – бариги, шахраї і зрадники! За останні  роки 116 млрд. вивезено з України в офшори!», - наголосив лідер «Свободи».

Він також заявив про те, що національні сили оголошують владі ультиматум. Який такє повинен стати червоною лінією для олігархів.

«Перше – ніякої торгівлі з окупантом і окупованими територіями! Для вас це може і базар, а для нас торгівля на крові неприпустима!

Друге – забудьте про продаж стратегічних підприємств! А ті, що вже «прихватизовані», потрібно нарешті повернути у власність громади!

Третє – забудьте про те, аби голосувати в парламенті за торгівлю землею! Не смійте скасовувати мораторій на її продаж!», - сказав Тягнибок.

Він також висловився за повне перезавантаження влади – дострокові вибори до парламенту та переобрання президента. «Виконайте бодай один пункт Коаліційної угоди – проголосуйте за закон про вибори на основі відкритих списків, змініть склад ЦВК і забирайтесь геть!», - підкреслив лідер «Свободи».

Тягнибок також заявив, що лише націоналісти ніколи не були проплаченими. «Націоналісти разом, і разом ми – сила! І ми – та сила, яку чекало українське суспільство!», - підкреслив Тягнибок.

ІА "Вголос": НОВИНИ