Народний депутат України Олег Тягнибок звернувся із запитом до прем’єр-міністра України, в якому вимагає розібратися в ситуації навколо „Львівсільмашу”.

„Я взяв участь у зборах трудового колективу ВАТ „Львівсільмаш”. Учасники зборів одноголосно прийняли рішення про висловлення недовіри керуючому санацією ВАТ „Львівсільмаш” Олегу Кобельнику та зняття охорони підприємства призначеної санатором”, – сказав він.

За його словами, трудовий колектив „Львівсільмашу” попросив втрутитися в ситуацію і тому було вирішено надіслати запит до прем’єр-міністра України

Також працівники заводу звернулися до інвестора ЗАТ „Міжнародна агропромислова корпорація” з вимогою перерахувати 20 мільйонів гривень на розвиток підприємства, передбачених інвестиційною угодою.

„Працівники „Львівсільмашу постановили призупинити роботу заводу до повного задоволення вимог трудового колективу”, - повідомив Олег Тягнибок.

Він також зазначив, що ВАТ „Львівсільмаш” свідомо доводять до банкрутства, намагаючись захопити площі підприємства, аби в майбутньому їх вигідно продати під забудову чи виробництво. Відтак нардеп вже сьогодні, 18 січня, на черговому засіданні Верховної Ради України подасть депутатський запит до Генеральної прокуратури та Служби безпеки України „Про розслідування зумисного доведення до банкрутства ВАТ „Львівсільмаш”, привласнення землі і майна підприємства та злочинну бездіяльність місцевих органів влади”.

Гал-інфо

ІА "Вголос": НОВИНИ