Найчастіше прогулювали засідання у Раді та парламентських комітетах очільниця «Батьківщини» Юлія Тимошенко та керівники «ОПЗЖ» Вадим Рабінович та Юрій Бойко.

Про це свідчать дані Комітету виборців України на сторінці у Facebook.

У новій Раді відбулося вже понад тисяча голосувань. Тимошенко була присутня на 31 % засідань, Бойко – у 9 %, а Рабінович – у 4 %.

Також Бойко був присутній на 1 із 4 засідань комітету (ще одне пропустив через відпустку), Рабінович також відвідав 1 із 4 засідань комітету, Тимошенко – 3 із 12.

Крім того, у КВУ розповіли, що в голови фракції «Слуга Народу» Давида Арахамії досить низькими є показники відвідування пленарних засідань ВР. За даними електронної реєстрації, депутат був присутній лише на половині засідань – 16 із 31, при цьому взяв участь в 71% голосувань, що, за словами експертів, є високим показником.

Досить низькими назвали в КВУ показниками голосувань Сергія Рахманіна із фракції «Голос» - він узяв участь в 55% голосувань, був присутній на 26 із 31 засідань парламенту.

Натомість найдисциплінованішими є співголови «Європейської солідарності» Артур Герасимов та Ірина Геращенко.

Герасимов, зокрема, узяв участь в 73% голосувань ВР (найвищий результат), відвідав 29 із 31 пленарних засідань та був присутній на 7 із 8 засідань свого комітету. У свою чергу Геращенко взяла участь в 65% голосувань Ради, відвідала всі пленарні засідання (31 із 31) та всі засідання комітету (2 з 2).

Як писав «Вголос», минулого місяця у Раді побільшало нардепів-прогульників.

ІА "Вголос": НОВИНИ