На виборах до Верховної Ради Блок Юлії Тимошенко на Закарпатті має намір здобути не менше 30% голосів виборців. Про це 14 січня в Ужгороді під час прес-конференції повідомив народний депутат, член БЮТу Андрій Шкіль. «Якщо БЮТ набере менше, вважатимемо, що погано спрацювали штаби», – зазначив він.

Водночас Шкіль сказав, що, відповідно до опитувань соціологів, наприкінці року БЮТ на Закарпатті мав 18%.

Депутат також повідомив, що найгірший в «електоральному плані» регіон для БЮТу – це Крим. Разом із тим, Андрій Шкіль не сумнівається, що після виборів симпатії до політиків у східних і південних областях України значно зміняться.

Щодо ЗМІ-ресурсів, Андрій Шкіль стверджує, що очолювана Юлією Тимошенко політична сила не має своїх ЗМІ ніде в Україні. За його словами, негативний приклад у цьому питанні продемонструвала СДПУ (О), тому БЮТ на вибори йде «не з гаслами, а з якісною програмою».

Депутат також повідомив журналістам дещо особисте. Він сказав, що у його гардеробі близько 20 вишиванок. Усі вони оздоблені у стилі притаманному західноукраїнській вишивці. Самому ж депутату найбільше до вподоби геометричні візерунки.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ