Про це у Facebook написала нардеп Альона Шкрум.

«Юлія Володимирівна готова взяти на поруки Міхеїла Саакашвілі «з метою перевиховання», – додає Міхеїл. І сміється», написала вона.

Також нардеп зазначила, що наразі у Печерському суді перебуває «сто журналістів, активістів і депутатів одній маленькій кімнаті, як оселедці в банці». А Саакашвілі перебуває у доброму гуморі.

Нагадаємо, увечері 8 грудня Саакашвілі затримали і доставили до слідчого ізолятора СБУПрокурори проситимуть суд обрати політикові запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета.

У суді лідер «Руху нових сил» заявив, що він не затриманий, а військовополонений.

Генпрокуратура оголосила Саакашвілі в розшук за трьома статтями Кримінального кодексу: замах на злочин (ч. 1 ст. 15), злочин визнається вчиненим за попередньою змовою групою осіб, якщо його спільно вчинили декілька осіб (два або більше) (ч. 2 ст. 28), сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їхньої злочинної діяльності (ч. 2 ст. 256).

Генпрокурор Луценко заявив, що Саакашвілі організував акції протесту з метою захоплення державної влади в Україні та сприяння членам злочинного угруповання екс-президента України Віктора Януковича і бізнесмена Сергія Курченка припинення їх кримінального переслідування. Саакашвілі відкинув звинувачення генпрокурора.

Як наслідок, Саакашвілі оголосив безстрокове голодування.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ