Лідер БЮТ Юлія Тимошенко ставиться до Соціалістичної партії як до партнера, однак має до неї кілька питань. У першу чергу, Тимошенко хотіла б поставити запитання про те, чому фракція СПУ, що неодноразово заявляла про свою турботу про дітей війни, проголосувала за бюджет, „у якому на цю справу не закладено ні копейки”.

Наступне питання Тимошенко стосується міністра внутрішніх справ Юрія Луценко, який представляє соцпартію в уряді. За словами Тимошенко, після помаранчевої революції всі представники старої влади дали свідчення один проти одного. „Цими свідченнями в міністра забиті всі столи. Однак Кучма і його камарілья ходять країною як переможці”, - сказала Тимошенко. Вона також висловила думку, що проти представників старої влади легко можна відкрити кримінальні справи, оскільки „ці матеріали опубліковані вже навіть в Інтернеті”.

Юлія Тимошенко також хотіла б звернутися до Фонду Держмайна, керівник якого - Валентина Семенюк - також є представницею СПУ. „Чому за чотири місяці жодне вкрадене підприємство не було повернуто в державну власність" - передає УНІАН запитання Тимошенко до Семенюк.

І-Репортер

ІА "Вголос": НОВИНИ