Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що Міністерство внутрішніх справ "визнало список її блоку найкращим".

"Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, якого важко запідозрити в особливих симпатіях до нашої команди, ретельно вивчив наш список і назвав його найкращим", - передає слова Тимошенко її прес-служба.

На питання щодо того, що політики хворіють і не можуть виконувати своїх функцій після купання в ополонках, вона сказала: "Слава Богу, зараз при температурі -20 усі ополонки позамерзали, і туди вже найближчим часом ніхто не полізе".

Щодо діяльності корпорації "ЄЕСУ" Тимошенко відповіла: "Ця качка здохла ще в 1996 році. Я пишаюсь періодом, коли я очолювала цю корпорацію, створивши її з нуля".

Вона нагадала, що всі звинувачення з неї знято Верховним Судом, і "в Україні є шанс припинити політичні репресії".

У той же час лідерка БЮТ заявила про своє прагнення до єднання в політиці. "Якщо політики об'єднаються, вони можуть давати результат. Питання в тому, з ким і як це робити", - наголосила вона.

"Люди, які оточують Ющенка, призвели до того, що з 70% рейтингу довіри одразу після виборів у нього залишились лічені відсотки, про які вже навіть соромно говорити", - заявила Тимошенко.

"Наша Україна" - це не Руслана, не інші достойні люди, а "група в полосатих купальниках" на чолі з Порошенком, Мартиненком, Третяковим, Жванією, які й роблять політику партії", - підкреслила Тимошенко.

Українська правда



ІА "Вголос": НОВИНИ