«Ми не маємо права любити шкіру окремого чиновника більше, ніж саму Україну», – заявила 16 січня у Чернівцях лідер БЮТ Юлія Тимошенко, коментуючи відставку уряду Єханурова. Коментуючи результати голосування в парламенті щодо відставки уряду, вона заявила, що щиро вірила в те, що патріоти із національно-патріотичних фракцій, які завжди стояли на сторожі інтересів України, зуміють адекватно оцінити ситуацію і дати об’єктивну оцінку діям урядовців, які уклали кабальну газову угоду з Росією.

Однак, за словами Юлії Тимошенко, з’ясувалося, що «кожна партія влади відмиває своїх мерзотників». При цьому, цитуючи вождя російського пролетаріату, Юлія Тимошенко зауважила, що ніколи не любила Леніна та комуністів.

На її думку, ми не маємо права любити шкіру окремого чиновника більше, ніж саму Україну. «Потрібно давати адекватну оцінку по суті, яке б прізвище не носив чиновник», – заявила Юлія Тимошенка. Вона сподівається, що українці навчаться бути об’єктивними до своїх політичних фаворитів. Особисто для Тимошенко не було питання в тому, кого вона любить більше Єханурова чи Україну, тому БЮТ голосував за відставку уряду Єханурова.

ЗІК

ІА "Вголос": НОВИНИ