Київський міський штаб Блоку Юлії Тимошенко заявляє про те, що штаб Блоку "Наша Україна" поширює провокативні листівки проти Тимошенко.

Як повідомляє прес-служба київського штабу БЮТ, у понеділок у Дарницькому районі м.Києва було затримано людей, які розповсюджували провокативні листівки проти Тимошенко, але згодом представники міліції їх відпустили.

"У затриманні брав участь черговий по станції, молодший сержант Трибусєв Є.В. Серед затриманих Никитченко А.М., Драгун І.І., Ахмадов Р.Є., Гонтарєв Ю.Ф.", - сказано у повідомленні.

Прес-служба зазначає, що у приватних розмовах з міліцією затримані повідомили, що листівки вони отримали у штабі блоку "Наша Україна", "однак, пізніше виявилося, що у протоколах міліції цей факт не зафіксований".

"З невідомих причин, через деякий час, начальник охорони метрополітену Марінкевич В.В. дав пряму вказівку по телефону старшому лейтенанту Гагіну С.М., негайно відпустити затриманих", - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим київський штаб БЮТ "висловлює обурення з того приводу, що правоохоронні органи не належно проводять розслідування щодо поширення провокативних матеріалів проти БЮТ".

"На жаль, ми змушені констатувати, що кияни відтепер навряд чи зможуть бути переконані у об'єктивності та незаангажованості правоохоронних органів столиці, зважаючи на той факт, що керівник УМВС у м.Києві Олександр Ярема балотується до Київради у списку блоку "Наша Україна", - сказано у повідомленні.

Українська правда



ІА "Вголос": НОВИНИ