Про це йдеться у звіті Держуправління справами за 2016 рік.

Найбільші статті витрат - забезпечення діяльності Президента, Адміністрації та інших допоміжних органів (126,1 млн гривень) і на перевезення вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом (122,7 млн гривень).

На забезпечення послугами автомобільного і водного транспорту Президента, голови Адміністрації та керівників інших державних органів витрачено 82,62 млн гривень, а на забезпечення функціонування державних резиденцій, утримання адміністративних і господарських об'єктів, призначених для розміщення та обслуговування Президента та інших державних органів, апаратів, утворених для здійснення його повноважень - 54,54 млн гривень.

На здійснення візитів Президента за кордон витрачено 33 млн гривень, організаційне, матеріально-технічне, медичне та інше забезпечення проведення офіційних заходів за участю глави держави - 10,2 млн гривень.

На організацію і проведення представницьких заходів витрачено 8 млн гривень, на підготовку візитів Президента за кордон - 7,8 млн гривень, на забезпечення в межах України перевезень авіаційним транспортом офіційних делегацій на чолі з Президентом - 5 млн гривень.

ІА "Вголос": НОВИНИ